The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

This Internet site is employing a safety assistance to guard by itself from online attacks. The action you merely executed brought on the safety Alternative. There are various steps that would set off this block such as submitting a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the greatest YouTube experience and our most recent functions. Learn more

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the best YouTube experience and our newest options. Find out more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the most effective YouTube working experience and our hottest features. Find out more

You could e mail the website proprietor to allow gömme rezervuar servisi them to know you ended up blocked. Be sure to contain Anything you had been executing when this webpage came up and the Cloudflare Ray ID uncovered at the bottom of the web page.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan gömme rezervuar servisi emin gömme rezervuar servisi olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, stop valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız gömme rezervuar servisi çalışır duruma gelecektir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç gömme rezervuar takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page